helleKdesign

T: 21 84 42 31 – M: helle@hellekdesign.dk – CVR: 29468532

Hundested Havn – Ndr. Beddingsvej 39 H – 3390 Hundested

Facebook – HelleK Kunst&Design

HelleK Kunst & Design

er min butik i Hundested Havn. Her handler jeg med kunst og kunsthåndværk fra i sær Afrika, Asien og Danmark. Fælles for mine varer er en historie bag dem.

Jeg søger at fortælle ”den gode historie” og sælger unika ting af høj kvalitet. Historien kan være kvinderne i Sydafrika, der håndmaler fantasifulde knapper af keramisk porcelæn. Derved underholder de deres familier i Town Ship’en. Andre kvinder i en anden Town Ship fletter farverige skåle af telefontråde. Kunstneren i Burkina Faso tryller skrottede metaller om til de mest yndefulde danserinder.

Gamle indiske bomulds sarier bliver af kvinder i Mombai syet om til de skønneste tæpper og puder. Red Dao folket – kinesiske flygtninge i Nordvietnam – laver de mest sofistikerede og traditionsrige broderier. Det blødeste kashmir – ponchoer og tørklæder –  fra bjergene i Nepal.

Kurve, keramik skærebrædder, klæder, indbo og smykker fra Ghana, Senegal, Zimbabwe, Kenya, Malawi og flere andre lande -handlet i ”Fair Trade” - sælger jeg fra min pavillon på Havnen.

Derudover arbejder jeg med portrætmaleri og fremstilling af mosaik borde, som jeg fremstiller efter bestilling. Disse kan ses i mit atelier efter aftale.